SMART MARKETING

Social media heeft sinds het wijzigen van hun algoritmes het lastig gemaakt om organisch (gratis) resultaat te halen. Wij zijn dan ook van mening dat het belangrijk is om zoveel mogelijk resultaat te halen uit elke euro die je uitgeeft aan advertenties. Dit doen we door slim te adverteren. Hoe wij dat doen?

IMPLEMENTATIE
Wij implementeren jouw social media accounts in jouw website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Facebook, Google of LinkedIn. Deze sociale media platformen helpen jou om meer informatie te verzamelen over jouw websitebezoekers. Dit doen ze door de websitebezoekers te vergelijken met hun eigen gebruikers. Op deze manier kunnen deze social media platformen jouw online doelgroepen samenstellen die passen bij jouw bedrijf. Doelgroepen die we specifiek kunnen benaderen via die social media platformen.

Dat is nog maar het begin van de mogelijkheden. We kunnen met deze informatie namelijk ook een potentiële online doelgroep samenstellen én remarketing opzetten.

REMARKETING
Als websitebezoekers overgaan in het afnemen van een product of service op jouw website, noemen we dit conversie.

Vaak zien we dat websitebezoekers niet gelijk overgaan tot het afnemen van producten of contact opnemen tijdens hun bezoek op websites. Ze raken bijvoorbeeld afgeleid of willen vergelijken met concurrenten. Ze hebben vaak een extra herinnering nodig, een contactpunt. Want wie gaat er nou gelijk met de eerste de beste in zee? Wij kunnen door middel van de koppelingen met jouw social media accounts deze mensen op een later moment benaderen op social media. Op deze manier stuur je ze als ware een herinnering om nog eens een kijkje te nemen op jouw website. Dit verhoogt de kans aanzienlijk op conversie.

MEER WETEN?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een offerteaanvraag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!

Naam(Vereist)